Bemutatkozás

Miért mi?

Amikor megalapítottuk vállalkozásunkat az alapgondolatunk az volt, hogy Kaposváron és Somogy megyében létrehozzuk azt a temetkezési szolgáltatást, amely egyedülálló módon az embert teszi a középpontba, a gyász feldolgozását és vele együtt minket az elsők közé emel, ugyanakkor jelentős piaci szerephez juttat minket.

Célunk, hogy olyan szolgáltatóvá váljunk, akiket megrendelőink jó szívvel, és minden esetben tovább ajánljanak.

Na, de a szakmaiság?

Alapítóink közül egyik tagunk 20 éves tapasztalattal a háta mögött vágott bele a temetkezési vállalkozói létbe. Így birtokában van minden olyan szakmai fogásnak, amely egy-egy szertartást sikeresen kivitelezhetővé tesz, valamint alkalmat adott a számára, hogy egy olyan szolgáltatás megvalósításába kezdhessen, ami messze felülmúlja a temetkezési vállalkozóktól megszokott minőséget, hozzáállást.

Mit érdemes tudni rólunk ezen felül?

Alkalmazottaink egy kis közösség tagjai. Azon túl, hogy a kollegialitásban kiemelkedőek vagyunk, igyekszünk ennek a szűk kis közösségnek a tagjait megbecsülni. Ez azt hozza magával, hogy a megrendelőink egy elkötelezett és a temetési szertartásokban egymást segítő munkát tapasztalhat.

Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy tiszteljük és megbecsüljük egymást, ugyanakkor a munkánkat ebben a közösségben hivatásként végezzük és ez tesz minket igazán mindenki számára könnyen elfogadhatóvá.

Igyekszünk a legjobb és legújabb technikákat alkalmazni, lépést tartunk a fejlődéssel és különösen figyelünk arra, hogy ez a cégünket jellemző kiegyensúlyozott hangulat ne változzon!

Azt gondoljuk, hogy a tapasztalataink az elmúlt években igazolták is az általunk korábban kitűzött célokat és az egyre bővülő megrendelés állományunk rendszeresen alá is támasztja mindezt.

Mióta is?

A Lélekút Temetkezés Kft. 2013 óta van jelen Kaposvár temetkezési szolgáltatói között. Mára megalapozottan mondhatjuk, hogy jelentős szerepet töltünk be a szolgáltatók sorában. Temetőt üzemeltetünk és hitünk szerint őrizzük elkötelezettségünket a kitűzött célunk irányában.

Irodánk és bemutatótermünk van, amelyet kiegészít a szolgáltatásunkhoz tartozóan egy szakértő csapat, valamint minden olyan technikai eszköz, amely az elhunytakkal kapcsolatos műveletekhez szükségesek.

Bízunk abban, hogy a fentiek alapján a megrendelőink érzik a továbbiakban is elköteleződésünket!

Tisztelettel:

Lélekút Temetkezési Kft. – csapata